Sandra's lifestyle blog

Sandra's lifestyle blog

Őszi zabkása

2017. szeptember 07. - SandraxXx

zabkasa.jpg

A hosszú, meleg nyári napoknak hamarosan vége, az időjárás változásából is érzékelhetjük, hogy hamarosan beköszönt az ősz. Én ezzel az almás, szilvás, diós zabkásával segítem elő a ráhangolódásom az egyre hűvösebb reggelekre. Az elkészítése nagyon egyszerű és gyors, viszont rendkívül finom.:)

Hozzávalók:

45g zabkorpa (cerbona)
10 g vaníliás (vagy egyéb ízű) fehérjepor (myprotein)
100 ml kókusztej (alpro)
50g alma
50g szilva
20g dió
csipet fahéj

 

Elkészítés:

A zabkorpát, a fehérjeport egy kis edénybe kimérjük és összekeverjük szárazon, majd ráöntjük a kókusztejet. Ezután feltesszük a gázra nagy lángon míg átmelegszik az edény, majd levesszük tartalékra. (így nem ég le és tejbegríz szerű állagot fog kapni) Felkockázzuk az almát és a szilvát, a diót pedig kis darabokra vágjuk. A gyümölcsöket hozzáadjuk a kásánkhoz és tartalékon pár percig tovább főzzük, míg az alma meg nem puhul. Végül levesszük a gázról, hozzáadjuk a diót, megszórjuk a tetejét fahéjjal, hagyjuk pár percig kihűlni és már fogyasztható is!

 

Tápérték adatok:

(az általam használt márkájú termékekkel)

397kcal

szénhidrát: 38g

zsír: 16g

fehérje: 21g

A bejegyzés trackback címe:

https://happinessisbeinghealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr6012810746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása