A hosszú, meleg nyári napoknak hamarosan vége, az időjárás változásából is érzékelhetjük, hogy hamarosan beköszönt az ősz. Én ezzel az almás, szilvás, diós zabkásával segítem elő a ráhangolódásom az egyre hűvösebb reggelekre. Az elkészítése nagyon egyszerű és gyors, viszont rendkívül finom.:)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A zabkorpát, a fehérjeport egy kis edénybe kimérjük és összekeverjük szárazon, majd ráöntjük a kókusztejet. Ezután feltesszük a gázra nagy lángon míg átmelegszik az edény, majd levesszük tartalékra. (így nem ég le és tejbegríz szerű állagot fog kapni) Felkockázzuk az almát és a szilvát, a diót pedig kis darabokra vágjuk. A gyümölcsöket hozzáadjuk a kásánkhoz és tartalékon pár percig tovább főzzük, míg az alma meg nem puhul. Végül levesszük a gázról, hozzáadjuk a diót, megszórjuk a tetejét fahéjjal, hagyjuk pár percig kihűlni és már fogyasztható is!
Tápérték adatok:
(az általam használt márkájú termékekkel)
397kcal
szénhidrát: 38g
zsír: 16g
fehérje: 21g